Dinți ficși în 24-48 ore

Reabilitari totale pe Implanturi!

Tehnica ALL ON reprezintă o procedură stomatologică la care se apelează în cazul reabilitărilor totale ale unui sau ambelor maxilare și constă de obicei în înserarea a 4, 6 sau 8 implanturi dentare în cavitatea bucală. Cifra este stabilită de medicul  în funcție de situația clinică, de structura osoasă, de cerințele și posibilitățile pacienților. 

Previous slide
Next slide

Ce reprezinta tratamentul cu implanturi dentare?

Daca majoritatea dintilor din cavitatea ta bucala lipsesc, suferi de boala parodontala avansata sau iti lipsesc dintii complet atunci aceasta varianta de tratament este perfecta pentru tine! Iti doresti sa mananci, sa zambesti, sa iti recapeti increderea in tine? ESTE SOLUTIA PERFECTA PENTRU TINE!

In ce consta tratamentul?

In ce consta? Acest tratament revolutionar consta in inserarea a 4-6-8 implanturi dentare la nivelul maxilarului si realizarea unei lucrari imediate FIXE (pacientul nu o poate da jos) in 24-48 ore. Iti recapeti zambetul mai repede decat ai crede!

Cine poate beneficia de acest tratament?

Tehnica „All on” este recomandata pacientilor care poarta proteze dentare clasice sau celor ai caror dinti au indicatii de extractie. Este vorba despre persoanele care au nevoie de reabilitarea totala a maxilarului sau mandibulei.

Care sunt etapele unui astfel de tratament?

Dupa realizarea unui Computer Tomograf dentar, medicul implantolog împreună cu medicul protetician va evalua starea osului maxilar si a dintilor ramasi pe arcada pentru a stabili metoda care se preteaza cazului. Pentru a obtine cel mai bun rezultat, este necesara o planificare atenta in prealabil. In functie de cati dinti au ramas pe arcada, se va alege si metoda „All on” care se potriveste. De obicei, in cazul pacientilor edentati total, cu o cantitate redusa de os, se opteaza pentru All on 4 (lucrare fixa pe 4 implanturi), iar in cazul in care se mai pot pastra dinti se opteaza pentru implant All on 6 (lucrare fixa pe 6 implanturi). Totusi, in luarea acestei decizii, este importanta si evaluarea osului pacientului.

Cat dureaza interventia chirurgicala?

Interventia de inserare a implanturilor dentare se realizeaza cu ajutorul anesteziei locale si dureaza in jur de 2-3 ore. Lucrarea fixa provizorie se ataseaza la 48-96h  de ore ( in functie de complexitate) de la inserarea implanturilor, urmand ca lucrarea fixa definitiva sa fie realizata dupa aproximativ 4-6-8 luni, cand implanturile dentare s-au integrat in os si procesul de vindecare s-a finalizat.

Avantajele acestei tehnici?

Se utilizeaza un numar minim de implanturi pentru a reabilita intreaga arcada – 4 sau 6 implanturi dentare; -Sistemul permite incarcarea imediata cu o lucrare fixa provizorie; -Necesita o singura interventie chirurgicala; -De obicei, nu necesita aditie de os. Protezele dentare fixe pe implanturi sunt total diferite de protezele dentare mobile! Proteza pe implanturi arata si se simte asemanator cu dintii naturali, pacientul putand sa manance si sa zambeasca normal. Atat metoda de implant All on 4, cat si cea de implant All on 6 reprezinta solutia optima de reabilitare orala completa cu proteze dentare fixe pe implanturi in cazul pacientilor care si-au pierdut dintii si doresc sa zambeasca si sa manance din nou cu incredere!

Call Now Button