Mon Blanc Dental

Clinica Dentară în Brașov specializată în toate domeniile stomatologiei - chirurgie,ortodonție,protetica,endodonție,odontologie.

Despre Noi

Mon Blanc Dental s-a înființat ca o afacere de familie, fiind unul dintre cabinetele stomatologice din Brașov în care s-a investit multa pasiune,atenție, empatie. Viziunea noastră asupra unui alt concept de stomatologie, unul bazat pe digitalizare și relația Medic-Pacient îndeaproape. Mon Blanc Dental s-a maturizat după o viziune clară și congruentă, pe care o împărtășim cu pacienții noștri în ceea ce privește arhitectura de ansamblu a unui zâmbet și anume : Etapa de sănătate, Etapa de Funcțională și etapa estetica. 

Scopul Nostru este să oferim o experiență stomatologică impecabilă și una “Friend-based”. Astfel încât vizita la stomatolog să fie una de plăcere, una în care pacientul își recapătă STIMA DE SINE, BUCURIA DE A MANCA , BUCURIA DE A ZÂMBI.

Cu toții ne dorim un zâmbet frumos și remarcat de alții, dar cu toate acestea există o mica teama, teama de a fi judecat,lipsa încrederii sau de ce nu chiar teama financiară. 

Am creeat ceva diferit, un concept “Dental Boutique” in care primează calitatea nu cantitatea astfel incat tu să te simți relaxat odată cu primii pasi în cabinet, combinând tratamentele stomatologice de excepție cu un mediu care te face să uiți de atmosfera “cadrului spitalicesc” , dar totodată una care iți ofera siguranță și confort.Cine este echipa noastră?

Suntem o echipă tânără cu o viziune aparte,formată din persoane dinamice care înglobează partea nouă a stomatologiei și anume partea cea Digitală. 

Suntem la curent cu fiecare trend în ceea ce privește aparatura stomatologică, tratamentele non-invazive și experienta la stomatolog. Toate tratamentele efectuate în cabinet se fac exclusiv fară durere, întrucât este foarte important ca atât medicul cât și pacientul să fie cât mai relaxați pe timpul tratamentului stomatologic. Folosim Anestezie asistată computeriazat astfel încât nu vei simți nici macar înțepătură în momentul anesteziei.

 

De ce facem ceea ce facem?

Pentru noi “zâmbetul perfect” pornește de la prima consultație, o consultație complexă care pune accent pe toate ramurile stomatologiei.

O emoție, o stare de bine, o bucurie se citește imediat pe fata unui om printr-un singur lucru – cheia expresivității umane: zâmbetul. Credem cu tărie că atât expresivitatea, cât și zâmbetul trebuie să fie libere. Atunci când o persoana are anumite complexe legate de zâmbet, în mod conștient sau inconștient, practica un auto-control, o constrângere a libertății de expresie. Odată ce aceste bariere sunt înlăturate, mai presus de un zâmbet frumos, redobândești libertatea, curajul de a fi din nou tu, confortul de a te simți bine în pielea ta. Pentru noi, asta înseamnă frumusețe.

 

Planificarea bine pusă la punct

Planul de tratament este realizat de medicul coordonator împreuna cu toți medicii specialiști din cadrul clinicii, iar în urma fotografiilor intraorale, extraorale  și o imagistică este structurat planul de tratament pe mai multe etape și anume: etapa de sănătate, etapa funcțională și etapa estetica

În prima etapa tratăm carii, infectii, extractii. Etapa funcțională este aceea a mușcăturii. Este foarte important ca mușcătura să fie una corectă pentru a evita eventualele probleme pe viitor Ultima etapă este cea mai așteptata de către pacient deoarece este etapă în care zâmbetul este așa cum își dorește .

 

Calitatea Mon Blanc

Calitatea tratamentelor este principalul nostru scop, iar echipa de medici este pregătită pentru ca fiecare caz să fie unic. Echipa noastră folosește echipamente de ultima generație și tehnici minim invazive (Lupe dentare, microscop endodontic, scanner digital)

Avem grijă de zâmbetul tău

Servicii complete

Suntem pregătiți pentru orice situație; de la proceduri de rutină până la intervenții chirurgicale complexe.

Echipamente moderne

Tehnologia și echipamentele moderne de care dispunem ne ajută să oferim doar servicii de calitate, rezistente pe termen lung.

Sterilizări stricte

Nu ne jucăm cu sănătatea oamenilor! Suntem extrem de atenți la procedurile de sterilizare și ne asigurăm că acestea se realizează în mod riguros.

Echipă de încredere

Te așteptăm cu o echipă de medici profesioniști, pregătiți să îți redea zâmbetul. Contactează-ne pentru orice întrebări!

Echipa noastră

 • Dragancea Ionuț

  Dragancea Ionuț

  MEDIC STOMATOLOGIE GENERALĂ, COSMETICĂ DENTARĂ, PROTETICĂ DENTARĂ, IMPLANTOLOGIE GHIDATA.
 • Ghetiu Constantin

  Ghetiu Constantin

  Ortodontie
 • Ludmila

  Ludmila

 • Gabriela Parpalea

  Gabriela Parpalea

 • Lucia

  Lucia

 • Cosmin Paduraru

  Cosmin Paduraru

  Chirurgie dento-alveolara
Call Now Button