Coroane Dentare - Zirconiu, Emax, Ceramice

Coroane Dentare Brasov

Coroanele dentare integral ceramice reprezintă piese protetice folosite în cazul dinților deteriorați și în cazul implanturilor dentare, fiind realizate în întregime din ceramică. Acestea prezintă o culoare și transluciditatea apropiată de cea a dinților naturali, fiind extrem de greu să le puteți distinge de dinții proprii atunci când sunt cimentate definitiv. Coroanele ceramice s au dovedit a fi longevive, în special din punct de vedere estetic și funcțional.

Am nevoie de o coroana dentară?

 Trebuie să facem o coroana dentară atunci când dinții prezintă distructie foarte mare iar o simplă obturatie ( plomba)  nu va fi de ajuns pentru a reface rezistență dintelui. Există posibilitatea să alegeți acest tip de tratament și pentru a rezolva anumite probleme care țîn atât de funcționalitatea cât și de estetică dinților dumneavoastră.

Care sunt avantajele nefolosirii metalului?

 Faptul că aceste coroane sunt realizate în întregime din ceramică, fără metal, aduce numeroase avantaje, cum ar fi: o mai bună integrare a culorilor și a ransluciditatii și de asemenea o conservare a țesuturilor dure dentare deoarece fiind nevoie doar de un singur material, avem nevoie să șlefuim mai Puțîn din dinte decât dacă am avea nevoie de două materiale.

 

Estetic, dar și funcțional?

 Pentru a reuși o armonie între estetic și funcțional, folosim o tehnologie pentru a copia anumite caracteristici ale dinților naturali, astfel încât diferența să fie insesizabilă. Pentru restaurații folosim materiale ceramice cu o gama variată de culori și un protocol de prelucrare specific pentru a asigura un aspect natural și radiant, pe care îl are și dantură tânără și sănătoasă. Pentru a fi și integrate funcțional, coarnele vor fi adaptate tiparelor specifice de mișcare ale pacientului, confortul fiind sporit în orice tip de mișcare realizată de Mușchii masticatori. Deci, pe lângă faptul că vei putea obține formă și mărimea dinților pe care mereu ți-ai dorit-o, rezistență acestora îți va permite și să mănânci fără griji.

Call Now Button