Pacient nou - Cabinet Stomatologic Brasov
 (Costuri, Etape , Planificare). - Pasaport Digital

Prima Vizita

La prima vizită cazul va fi analizat, cu toate datele necesare pentru un diagnostic complet si planning digital. Prima programare durează aproximativ 30-45 de minute, iar la finalul acesteia fiecare pacient primește un pașaport dentar digital cu toate informațiile. Această primă vizită este imperios necesară deoarece ne permite să diagnosticăm nucleul problemelor complexe și să planificăm digital, până la cel mai mic detaliu, fiecare aspect al cazului.

Planificare

Intotdeauna tratam întreaga cavitate bucală nu doar un dinte, iar planul de tratament inglobeaza toate aspectele cazului. Toate planurile de tratament au un inceput clar si un final bine stabilit. Rezultatul final este întoteauna un pacient sanatos și împlinit .

ClinicaDentara Brasov

Toate tratamentele estetice sunt presimulate și ținem cont de dorințele pacientului. După prezentarea planului de tratament, pacientul știe care vor fi costurile, cum va arată la final, și aproximativ cat timp va dura tratamentul 

Costuri

Un plan de tratament estimativ care contine toate costurile va fi comunicat pacientului intotdeauna la a doua vizită unde ii este prezentat planul de tratament cu fiecare etapă in parte. Costurile vor fi achitate la finalul fiecărei etape in parte știind mai departe următorii pași rămași de efectuat 

Pret Cabinet Stomatologic Brasov

Nu va putem spune exact care va fi costul planului de tratament, fara sa avem o consultatie amănunțită inainte si o documentare pe baza unor imagistici care ne permite sa planificam cazul. Pacientul va primi optiunile de plata posibile, dupa prima programare. Pentru prima vizita, costul este fix si include diagnosticul (poze intraorale, extraorale,scanare) si planul de tratament.

Executia Tratamentului

Fiecare caz clinic are o echipa de specialiști care ajută la finalizarea planului de tratament. Specialistii au o experienta superioara intr-un anumit domeniu, si sunt alesi in functie de necesitatile fiecărui pacient. Arhitectul este dentistul care planifica cazul, si este responsabil cu obtinerea rezultatului stabilit.

Clinica Dentara Brasov

Avem o regula simpla : cel mai potrivit om pentru rezolvarea unei probleme, va rezolva problema, sau, in cazul pacientului, acesta primeste cei mai buni specialisti in tratarea fiecarei probleme, intr-o echipa organizata, ghidata de o singura viziune.

Intretinere

Odata cu finalizarea unui caz, acesta trece la intretinere. Pasaportul digital al pacientului este actualizat cu toate informatiile legate de proceduri si planificarea digitala, acest lucru permitand un control ulterior usor pentru orice dentist, oriunde in lume.

Call Now Button