Aparat Invizibil - MON ALIGNERS

Ce este MON ALIGNERS?

Ce este MON ALIGNERS? MonAligners este un aparat dentar invizibil care are capacitatea de a îndrepta dinții fără a fi nevoie de Brackets metalici, ceramici sau de safir. Cu sistemul MON ALIGNERS oferim un tratament ortodontic cu ajutorul unui set de cape invizibile, numerotate, care se schimbă periodic, acestea fiind confecționate digital cu aparatură de ultimă generație printr-un SOFTWARE 3D. Acest aparat dentar îndreaptă dinții într-un timp mult mai scurt și te poți bucura de un tratament practic invizibil, comod și cu vizite mai rare la stomatolog. O soluție ideală în caz că ești plecat din țară.

Care sunt etapele purtarii unui aparat dentar?

Știm că există numeroase neclarități legate de succesiunea și desfășurarea etapelor unui tratament ortodontic, așadar dorim să clarificăm cât mai mult anumite aspecte.

Etapa 1 - Consultatie Generala + Fotografii Profesionale

Prima vizită constă într-o consultație amănunțită: situația  generală din cavitatea ta bucală este examinată clinic ( eventuale leziuni carioase , tratamente endodontice, anomalii de poziție dentară), și analizată cu ajutorul fotografiilor profesionale intraorale și extraorale. Acest set de examinări stau la baza realizării plan de tratament concret și eficient.

Etapa 2 - Plan de Tratament + scanare digitală/amprentare dentara

Pe baza consultației generale și a examenelor complementare(CBCT, Teleradiografie) este eleborat și prezentat un plan de tratament. Iar tu împreună cu medicul tău stomatolog vei alege cel mai avantajos aparat dentar ( timp, eficitenta, estetică, cost) pentru problemele și nevoile tale.

Etapa 3 - Fixarea aparatului dentar (metodă indirectă) Set-up Digital

Utilizând tehnologii digitale revoluționare pentru a avea o predictibilitate a tratamentului cât mai mare vă expunem o previzualizare a zambetului dumneavoastră pe care o veți obține la sfârșitul tratamentului. Totodată în această etapă se realizează fixarea aparatului dentar, acest lucru este programat digital într-un Software 3D , realizându-se un Set-up al arcadelor dentare. Metodă Indirectă.

Call Now Button