Servicii
Tratamente
Albire
dentară
Ce este și cum se face albirea dinților. Albirea dentară profesionala este una dintre cele mai solicitate proceduri de estetică dentară la nivel mondial.
Afla mai mult
Tratamente
Tratament
endodontic
Tratamentul endodontic (cunoscut și ca „tratamentul de canal” sau „scoaterea nervului”) este una dintre cele mai frecvente proceduri medicale dentare, care tratează „interiorul dintelui” (camera pulpară, sistemul de canale și nervii) pentru eliminarea infecțiilor.
Afla mai mult
Tratamente
Coroane
dentare
Coroana dentară este o structură fixă montată pe un dinte natural sau pe un implant, cu ajutorul căreia se restabilește funcția masticatorie, estetica dintelui și ocluzia dentară.
Afla mai mult
Tratamente
Obturaţii
estetice
Ce sunt obturatiile estetice? Atunci cand o carie distruge mai putin de 50 % din dinte acesta se poate reface cu o "plomba". Obturatia estetica nu este insa o simpla "plomba". Pentru a reda transluciditatea naturala a dintelui si pentru a permite reflexia luminii trebuie folosite materiale speciale si cu tehnici de stratificare speciale.
Afla mai mult
Tratamente
Aparat invizibil
MON ALIGNERS
MonAligners este un aparat dentar invizibil care are capacitatea de a îndrepta dinții fără a fi nevoie de Brackets metalici, ceramici sau de safir. Cu sistemul MON ALIGNERS oferim un tratament ortodontic cu ajutorul unui set de cape invizibile, numerotate, care se schimbă periodic.
Afla mai mult
Tratamente
Implant
Dentar
Un implant dentar este cea mai buna solutie pentru a inlocui un dinte lipsa sau unul care nu mai poate fi salvat.
Afla mai mult
Tratamente
Faţete
dentare
Fațetele dentare sunt foițe fine, de grosimea unei coji de ou, realizate, de obicei, din porțelan; acestea vin aplicate pe partea din față a dinților și sunt la fel de rezistente precum smalțul natural al dinților noștri.
Afla mai mult
Tratamente
Igienizare
profesională
Scopul igienizarii profesionale este acela de a indeparta orice depozit de placa bacteriana si tartru din cavitatea orala (dinti, gingii, limba, lucrari dentare)
Afla mai mult
Tratamente
Smile
Design
Smile Design este o modalitate prin care pacienții pot vedea rezultatetele tratamentului încă de dinainte ca tratamentul sa înceapă.
Afla mai mult
Tratamente
Aparat
dentar
Tratamentul ortodontic reprezintă modalitatea prin care dinții sunt deplasați de la locul lor într-o poziție corespunzătoare pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului și pentru a corectă mușcătura.
Afla mai mult
Tratamente
Dinți ficși pe implanturi
Acest tratament revolutionar consta in inserarea a 4-6-8 implanturi dentare la nivelul maxilarului si realizarea unei lucrari imediate FIXE (pacientul nu o poate da jos) in 24-48 ore.
See project
Call Now Button